torstai 31. tammikuuta 2013

Sly Cooper - Thieves in Time -demo

Neljännen Sly-pelin demo tuli vastikään ladattavaksi PlayStation Storeen. Suurena Sly-fanina pettymys oli suuri, kun huomasin demon olevan saatavilla vain USAlaisille käyttäjätileille. Noh, eihän siinä auttanut kuin alkaa tekemaan uutta käyttäjätunnusta "Yhdysvaltain kansalaisena". Loppujen lopuksi se ei nyt suuri homma ollutkaan.

En lähde syvemmin analysoimaan itse peliä, mutta lyhyesti sanottuna se vaikuttaa loistavalta. Sanzaru Gamesin ei todellakaan tarvi häpeillä tuotostaan Sucker Punchin kolmen aiemman Sly-pelin rinnalla. Sly Cooper - Thieves in Time ottaa aiempia osia humoristisemman otteen, ja jo demon aikana oli parikin kohtaa, joissa sai nauraa ihan kunnolla. Viimeistään nyt menee peli ennakkotilaukseen.




Mikäli haluat ladata demon, täytyy sinulla siis olla PlayStation-tunnus, johon olet ilmoittanut olevasi USAn kansalainen. Uusi tunnus on suhteellisen helppo jo nopea tehdä. Ainoa kohta, jossa tarvitsee vähän kikkailua, on osoitetietojen antaminen. Niissä osavaltion, kaupungin, tieosoitteen ja postinumeron on täsmättävä keskenään. Esimerkiksi Google Mapsia apuna käyttäen hommasta selviää näppärästi.






2 kommenttia:

  1. mulla on vasta tuo eka osa menossa. ostin tuossa joskus joulua ennen sly trilogyn kun se oli halvalla ps storessa. kestää siis vähätellen hetken aikaa ennen kuin pääsen tuonne neljänteen osaan saakka :D sen lisäksi tuli ostettua myös ratchet & clank trilogyn, spyro trilogyn ja jak & daxter trilogyn... mitää noista en olle aiemmin pelannut joten siinä on hieman pelattavaa tiedossa :D

    VastaaPoista
  2. Noh, onneksi ei koskaan ole liikaa pelattavaa.. :) Ensimmäinen Slyhan tosiaan on sellaista putkijuoksua, mutta varsin viihdyttävää sellaista. Jälkemmäisissä osissa kuitenkin pelaaminrn on vapaampaa.

    Itsellä ensimmäiset kerrat Sly:n parissa olivat ala-asteen ensimmäisillä luokilla, kun Oulun Kärkkäisen peliosastolla oli Thievius Raccoonus pelattavana. Peli tuli itsellä kuitenkin hommattua vasta 2007. Silloin se olikin kaikkialta loppuunmyyty, ja jouduin huutonetistä ostamaan sen 50 eurolla. No, ei mennyt kuin pari päivää tästä, ja kaupat alkoivat taas myydä peliä hintaan 24,95. Sainpahan kuitenkin lohduttautua sillä, että pääsin pelin pariin pari päivää aiemmin. :)

    Itsellä ei ole Jak-sarjaa tullut pelattua kuin vain kolmososaa, Ratchet & Clankiä enkä yhtäkään Spyroa ole koskaan kunnolla pelannut, pitäisi kyllä.

    VastaaPoista