perjantai 1. helmikuuta 2013

Nörtin pelailut: GTA III Androidille



















Vihdoin sain pelattua loppuun GTA 3:n mobiiliversion. Mobiilipeliksi loistavaa viihdettä tylsiin hetkiin, mutta kosketusnäytöstä johtuen pariin tehtävään tuli turhaan ylimääräistä haastetta. Kontrolleja on mahdollista säätää mieleisekseen melkein miten vain, mutta silti päänvaivaa tuotti erityisesti aseet, joissa oli vielä erillinen tähtäin, kuten sinko ja sniper. Myös kuvakulman vaihto oli melko usein hyvin kankeaa, mikä oli nopeaa toimintaa vaativissa tehtävissä omiaan nostamaan v***tuskäyrää.

Kaikinpuolin silti onnistunut tekele ajan tapoksi bussimatkoille. Miellyttävää vaihtelua perus Angry Birdseille ja Hill Climb Racingille. Vice Cityn mobiiliversiota ei kuitenkaan todennäköisesti tule ostettua ainakaan ihan heti, vaan seuraavana listalla onkin niin ikään Rockstarin Max Payne -mobiilikäännös.

Pelattu laitteella: Samsung Galaxy Note





2 kommenttia:

  1. miten nuo pelin liikkumiskontrollit muuten toimii tuossa mobiiliversiossa? ja onko peli sisällöllisesti paljonkin erilainen siihen alkuperäiseen versioon verrattuna? kirjota ihmeessä noista mobiilipeleistä lisää jos vaan niitä pelailet, kiva tietää millasia nuo nykypelit niille laitteille ovat :)

    VastaaPoista
  2. Autolla ajaessa kontrollit ovat melko hyvät, ajaminen tapahtuu näytöllä erillisten näytöllä olevia painikkeita painamalla. Tosin melkoista sorminäppäryyttä vaati tehtävät, joissa oli piti kaasuttaa, katsoa sivulle ja vielä päälle ampuakin samaan suuntaan.

    Jalkamiehenä liikkuminen tapahtuu liikuttamalla sormea missä tahansa kohtaa näytön vasenta puoliskoa haluamaansa suuntaan. Erillistä liikkusmisnäppäintä ei siis ole (tosin asetuksista sellaisenkin taitaa halutessaan saada). Oikea näytön puolisko on varattu kameran liikuttamiselle sekä erillisille hyppy-, juoksu- ja ampumispainikkeille. Sisällöltään peli on sama kuin alkuperäinen.

    Vähän jäänyt tämä blogi-juttu nyt yo-koe kiireiden vuoksi taka-alalle. Maanantaina enää onneksi viimeinen koe, ja sen jälkeen taas vähän aktiivisemmin tämän homman pariin. :)

    VastaaPoista